an*l (Ters İlişki) Tahlillerde Tespit Edilebilir mi?

Yayın Tarihi : 2017/12/01 13:05 • Güncelleme Tarihi : 2019/04/08 17:41 •
an*l ilişki; vajinadan değil de makattan girmek suretiyle yaşanan cinsel ilişkidir.Kadınların bu ilişkiye girip girmediğinin tahliller ve muayene ile tespit edilip edilmeyeceği de merak edilen bir konudur.
an*l (Ters İlişki) Tahlillerde Tespit Edilebilir mi?

an*l ilişki; vajinadan değil de makattan girmek suretiyle yaşanan cinsel ilişkidir. Bu ilişki sağlık açısından çok zararlıdır ve kesinlikle, hiçbir durumda tavsiye edilecek bir yöntem değildir. Ancak evlilik olmadan yapılan cinsel ilişkilerde ve kızlık zarının bozulmaması için maalesef çok tercih edilen bir yöntemdir. Zaten uygun şartlar sağlanmadığı için bu yöntemi seçen kişilerde akıllara ilk gelen soru, bu ilişkinin tahlillerle tespit edilip edilemediğidir.

Makat sıkılığı kişiden kişiye değişen bir boyuttur ve bunun bir standardı yoktur. Hatta gaita kaçırma hastalığının büyük oranda sebebi makatın gevşek olmasıdır. Durum böyleyken, makat gevşekliğinden an*l ilişki yapılıp yapılmadığını anlamak neredeyse imkansızdır. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tarz bir ilişkinin sıklıkla tekrar edilmesi makat kaslarını gevşetir ve kişi artık gaitasının tutamayabilir. bu da geri dönüşümsüz zararlar demek olabilir.

Bunun dışında yapılan gaita ile verilen testler de bu ilişki tarzını seçen kişileri korkutmaktadır. Gaita şayet mikroskop altında yapılıyorsa, tahlili yapan uzman kesinlikle içinde bulunan spermleri görecektir. Ancak tıbbın ve medikal teknolojinin gelişmesi ile tahliller cihazlar tarafından yapılmaktadır ve gaita cihazlarında spermi baz alan dengeler bulunmadığından burada da sperm tespit edilmez.

Hatta an*l ilişki sırasında içe boşalma olmuyorsa veya hemen arkasından ilk gaita ile tahlil verilmiyorsa tespit edilmesinin imkanı yoktur.

Tekrar hatırlatalım ki, tespit edilememesi kesinlikle tercih sebebi olmamalıdır. Unutulmamalıdır ki, geri dönüşü olmayan pek çok zararı olan bir cinsellik yöntemidir. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?