Bayan İç Çamaşırına Boşalma Durumunda Hamilelik Olabilir mi?

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Tahlil
Bayan İç Çamaşırına Boşalma Durumunda Hamilelik Olabilir mi?

Tahlil.com'a özellikle erken yaşta cinselliği yaşayan bayanlar tarafından en sık sorulan soruların başında da, partnerinin dışarıya boşalması sonrası çamaşırında ıslaklık olduğunda hamile kalınıp kalınmayacağı geliyor.
Dışarıya boşalma sonrası  ve cinsel ilişki olmadığı durumlarda boşalma bayanın iç çamaşırı üzerine olduğunda hamilelik riski var mıdır?
Öncelikle bu tür bir ihtimalin yok denecek kadar az olduğunu ifade etmeliyiz.
Ancak iç çamaşırı tamamen sperm ile bulaşmış ve ıslanmış ise ve bu ıslaklık da vajen ağzı ile temas etmekte ise, çok az da olsa bir hamilelik ihtimali olabilir.
Böyle bir durumda, beklenen adet tarihinde bir gecikme olması durumunda test yaptırılabilir.

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
e******* :

İç çamaşırıyla sürtünme esnasında hamile kalınabilir mi? Regl son günüydü. Başım dönüyor karnım ağrıyor. Bu sıkıntıdan da olabilir mi?


Cevap:

Kıyafetler varken yaşanan cinsel ilişkide hamileliğin oluşma ihtimali oldukça düşüktür. Şikayetlerinizin nedeni yaşanan stres olabilir. 

M********** :

Surtunme sirasinda iki tarafinda uzerine ic camasirlari varsa gelen islakliktan hamile kalma riski varmi? Erkegin kendi ic camasirina bosalma soz konusu


Cevap:

Çamaşır, mayo, ped veya elbise varken kurulan ilişkilerde, vajinaya meni bulaşı pek mümkün değildir.Bu nedenle hamilelik ihtimali neredeyse imkansızdır.

Ancak vajinaya sperm bulaşı söz konusu ile hamilelik olasılığı akla gelebilir.
Bu da zaten çok düşük bir ihtimaldir.Bu durumda adette gecikme olursa idrarda gebelik testi tedbiren de olsa yapılabilir.

Konuya dair aşağıdaki yazılarımızdan da bilgi alabilirsiniz.

Giysiler varken ilişkide hamile kalınır mı?

Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?

h********** :

Hocam kız arkadaşımla regl döneminin 3. gününde ilişki yaşadık bende boxerım vardı onda da şortu iç çamaşırı ve günlük pedi vardı sürtünerek boşaldım ama aklım karışık 4 kat geçip hamilelik riski yaratır mı ertesi gün hapı kullanmalı mı ?


Cevap:

Kıyafetler üzerinden yaşanan sürtünmeli ilişkide hamileliğin oluşma ihtimali yok denecek kadar azdır. 

k******* :

Ama karnımda sertlik ve şişlik var doktor idrar yollarımın iltihaplanfığını söyledi fakat 1 hafta önce kan geldi ve reglime çok vardı ama temas olmadı birbirine değmedi de bulaşmış mıdır veya bunlar idrar yolu iltihaplanmasından mı olur


Cevap:

Evet idrar yolu enfeksiyonunda karında şişlik olabilir..

k******* :

ben temmuzun 23 unde regl oldum daha sonra agustosun 2 sinde erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken kendimizi tatmin etmek için mastürbasyon yaptık kesinlikle sürtünme vs olmadı ama bulaşmış olmasından korkuyorum sizce gebelikten söz edilir mi bu durumda


Cevap:

Temas olmadıysa bulaşma da olmaz. Bu durumda da gebelik olmaz.

g************ :

Size oncedende yazmistim erkek arkadasimla prezervatifle surtunme yoluyla iliskiye girdik yumurtlama donemim adetime gore 31 temmuz ve bugun kahverengi akintim var meme ucunda hassasiyet vesol kasik agrim var ama adetimi genellikle 17 si gibi oluyorum sizce bu nedemek hamilemiyim ?


Cevap:

Bu durumu adet gecikmesi olur ise test yaparak anlayabilirsiniz, yazdığınız durumlar hamilelik demek için yeterli değildir..

g************ :

Yalniz ben erkek arkadasimla bunlari yasarken adetimin son gunuydu sabah birazkanamam olmustu fakat iliski sorasinda gelmedi ondan sonra biraz daha kanamam oldu adetimin son gunundeydim herhelde yinede hamile kalma riskim varmi


Cevap:

Diğer adet zamanını bekle 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yapabilirsin.

g************ :

Merhabalar erkek arkadasimla ciplakken surtunme yoluyla iliskiye girdik bir kac defa sokmayi denedik fakat erkek arkadasimda prezervatif vardi bosaldi ama prezarvatife . Ondan sonra ellerini pen*sine surup benim vajinama surdu ama hemen sikdim sizce hamile kalma ihtimalim var mi ?


Cevap:

Adet zamanını bekle. Adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yap

m************ :

merhabalar.kız arkadaşımla ters ilişkiye girdik.içeriye boşalma oldu.sonrasında çok az kısmı dışarıya çıktı ve iç çamaşırının kalça kısmına bulaştı.2 haftadır midem bulanıyor uyku haligibi şeyler söylüyor acaba hamile midir ?


Cevap:

 Arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı konusunda sorular sıklıkla Tahlil.com'a geliyor. Öncelikle merakınızı giderelim. Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

  Meninin yani spermlerin anüsten çıkıp   vajina ile temas etmesi veya   vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir olasılıktan söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren  adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...


Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?



l******* :

Merhaba. genital bölgeme sperm değdi. ve o olaydan sonra adet günü içerisindeydim ve ertesi gün oldum. fakat stresten veya başka bişeyden adetim 2 gün sürdü normalde 4 gün sürüyordu. hamile olma ihtimalim varmıdır?


Cevap:

Dediğiniz gibi stresten dolayı kısa sürmüş olabilir. Ancak yine de gebelik testi yaptırarak kesin cevaba ulaşabilirsiniz. 

b*********** :

bende iç çamaşırı sevgilimde boxer ve onun üstünde şort olması dahilinde sürtünme yaşadık sevgilim boşaldı hamilelik riskim var mıdır?


Cevap:

Erkek arkadaşıyla veya kız arkadaşıyla tam olmayan bir cinsellik beraberlik sonrası, çamaşır veya giysiye boşalma olduğunda hamilelik yok denecek kadar azdır.

Bu durumda hamilelik tek bir koşulda olabilir.Bu da, boşalma sonrası meninin çamaşırdan vajina ağzına temas etmesi ve buradan da içeri sızmasıdır.Böyle bir durum varlığında yani bir şüphe durumunda ise yapılması gereken beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması durumunda gebelik testi yapılmasıdır.

n********** :

Yani erkeğin kendi iç çamaşırından boşalma anında spermin vajinaya geçmesi mümkün değil diyorsunuz degil mi?

n********** :

Merhaba..erkeğin kendi iç çamarısına boşalması kızda o an çamaşır olsun yada olmasın başlı başına gebeliği engelleyeci bir unsur degil mi.. partnerle temas halinde vajinaya temas halinde de olsa..


Cevap:

Genç okurlarımızdan sıklıkla bu tür sorular geliyor, bir çoğu da cinsel konularda bilgisizlikten kaynaklanıyor.Önvelikle merakınızı giderelim  bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur.Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki bağlantılarımızda bulabilirsiniz.

Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?


m********* :

Soruma yanıt vermişsiniz ama benim anlamadığım şu benim altımda şort varken spermler vajinaya ulaşabilirmi


Cevap:

Sizin durumunuz ümitsiz, bizden size uyarı, bu kadar erken yaşlarda bu işlere girişmeyin

t*********** :

merhabalar. kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık.üzerinde taytı ve iç çamaşırı vardı. zevk suyu tayta bulaştı ıslaklığı hissetmiş ve bakire henüz.düzenli adeti olmamasına rağmen bu tarihlerde adet ağrısı olurdu.adeti geçikmiş değil sadece adet ağrıları başlamadı.risk nedir normal mi?


Cevap:

Cinsel konular ve gebelik oluşumuna dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Muhtemelen yaşınız da küçük.Özellikle sizin gibi erken yaşlarda bu tür ilişkilere girenlerden bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.



g******** :

Merhaba

sevgilimle cinsel ilişkiye girmedik ama cinsel organımın üstüne boşaldı. Üzerimde eşofman vardı alttan cıt cıtlı badim vardı ve kilotum, ayrıca ped de kullanmıştım. Sevgilimin üzerinde baksırı vardı başka birşey yoktu. Eşofmandan biraz bacağıma da bulaştı sanırım. Gebe miyim??


Cevap:

Cinsel konular ve gebelik oluşumuna dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Muhtemelen yaşınız da küçük.Özellikle sizin gibi erken yaşlarda bu tür ilişkilere girenlerden bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.



a********** :

Merhaba sevgilimle iliskiye girdik ucu biraz vajinama girdi bir kac defa tekrarladi boşalma olmadi ancak zevk suyunun geldigini düşünüyoruz 4 gun sonra kan geldi adet kani gibiydi gece geldi sonra kesildi usutmus olma ihtimalim var kasigimda biraz agri var birazda migde bulantısı var hamile miyim


Cevap:

Korunmasız ilişkilerde, her ne kadar dışarı boşalma olsa da, pen*s vajinaya girdiği sürece zevk suyu nedeniyle bir hamilelik şansından söz edebiliriz.Bu hamilelik şansı tabii ki, meninin vajinaya boşalmasından çok daha düşüktür ama yine de bir hamilelik  olasılığı  bulunmaktadır.Bunun nedeni de zevk suyu olarak bilinen prostat sıvısında da sperm hücrelerinin bulunuyor olmasıdır.

Zevk suyu nedeniyle hamilelik şansı ve bu konuya dair Tahlil.com'a sorulmuş benzer soru ve cevapları okumak için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız...

Zevk suyu ile hamilelik şansı nedir?
http://tahlil.com/zevk-suyu-nedir-zevk-suyu-ile-hamile-kalinir-mi


p******** :

Hocam regl sancıları ve belirtilerini görmekteyim,ancak regl olamıyorum 3 gun gecikti sebebi ne olabilir?


Cevap:

Adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olmaz.Adet gecikmesinin bir çok nedeni vardır.Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği durumları inceleyebilirsiniz.


http://tahlil.com/adet-gecikmesi-nedir-gebelik-disi-adet-gecikmesi-10-nedeni


a********** :

Merhaba erkek arkadasimla surtunerek iliskiye girdik bi kere ucu biraz vajinama girdi bu bir kac kez tekrarlandi cok az kan geldi bosalma olmadi fakat zevk suyu biraz akti hamile olabilir miyim ?


Cevap:

Sürtünme ile ilişki sonrası hamilelik olasılığına dair o kadar çok soru geliyor ki, yetişemiyoruz artık. Bu tür ilişkilerde hamilelik şansı pek olası değildir.Çok düşük bir ihtimal boşalma sonrası meninin vajinadan içeri girmesi sonrası hamilelik olasılığından söz edebiliriz. Bu tür bir şüpheniz var ise, beklenen adet tarihinde  en az 1 haftalık bir gecikme sonrası gebelik testi yaptırabilirsiniz.Aşağıda hamileliğin oluşumuna dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.Okumanızı öneririz...


Hamilelik nasıl oluşur, sürtünerek ilişki ile hamile kalma olasılığı nedir?


s************** :

26 haziranda ilişkiye girmiştim sadece dış dudaklara zevk suyu değmişti,doğum kontrol hapıda kullanıyordum.İlişkiden iki hafta sonra test yaptım negatif çıktı.13 temmuzda doğum kontrol hapı bitti ve bittiği üçüncü gün yani 16 temmuzda adet oldum.Bir hafta sürdü.Fakat bu ay adet olamadım karnımda hafif şişlik ve kasıklarımda kasılmalar oluyor.Adet belirtilerimde yok.Hamile kalmış olabilir miyim?


Cevap:

Hayır hamile olma olasılığın yok.

s*********** :

Erkek arkadaşımla sürtündük. İç çamaşırımın üstüne boşaldı sonra çıkardım 5,10 dakika sonra tekrar giydim bi sorun olurmu ?


Cevap:

Merak etmeyin bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur.Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.


Elbise ve çamaşır varken hamile kalınır mı?
http://tahlil.com/elbise-ve-camasir-varken-iliskide-hamile-kalinir-mi


w********* :

Mrb hocam..Bundan daha once deyımlerım olmustu.son olarak emın olmak ıstedgım bır soru esofman+iç camsırı ve benzerı kıyafetlerde uzerımızdeyken temas halınde bosalma sonucunda karsı cınsın hamıle olma rıskı var mıdır ??? şimdiden tesekurler hocam.


Cevap:

Merak etmeyin bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur.Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.


Elbise ve çamaşır varken hamile kalınır mı?
http://tahlil.com/elbise-ve-camasir-varken-iliskide-hamile-kalinir-mi


C***** :

Çamaşıra zevk suyu bulaştığı takdirde hamilelik mumkun mudur?


Cevap:

Tabii ki mümkün değildir, Aşağıda konuya dair detaylı bilgi bulanmaktadır.

e*********** :

Merhabalar hocam, 2 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Erkek arkadaşımın dediğine göre boşalmadan çıkarıp, vajinamla göbeğimin arasına boşaldı. Sanki ben içime bir şeyler kaçmış gibi hissettim. Tam da emin değilim. Fakat o boşalmadan sonra akan sıvı, vajinamın yanına geldi. Hamile kalma durumum nedir? Ertesi gün hapı kullanmalı mıyım?


Cevap:

Ertesi gün hapı için geç kalmışsınız, dışarı boşalma da tamamen güvenilir bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Zevk suyu olarak bilinen prostat sıvısından da hamile kalınabilir.
Aaşğıda konuya dair bilgi bulabilirsiniz.


http://tahlil.com/zevk-suyu-nedir-zevk-suyu-ile-hamile-kalinir-mi


?