Cinsellikte Kama Sutra nedir?

Yayın Tarihi : 2018/07/12 00:09 • Güncelleme Tarihi : 2024/02/12 11:05 •

 Kama Sutra günümüzde sadece cinsel pozisyonlarolarak bilinse de; Aslında, Hindistan'dan çıkmış bir mutlu yaşam önerileri ve öğretileri kitabıdır. Bu yazımızda Kama Sutra hakkında merak ettiğiniz bilgileri bulabilirsiniz.

Cinsellikte Kama Sutra nedir?

Kama Sutra günümüzde sadece cinsel pozisyonlarolarak bilinse de; Aslında, Hindistan'dan çıkmış bir mutlu yaşam önerileri ve öğretileri kitabıdır.

Aile içindeki mutluluk,toplumsal mutluluk, sevgi, aşk, sarılmak, coşku, cinsellik gibi oldukça geniş bir konuya sahiptir. Kitabın sonunda da oldukça fazla ve çeşitli cinselpozisyonlar bulunmaktadır. Bu pozisyonlar genelde 1 den 10 a kadar zorlukderecesine ayrılır.

Zorluk arttıkça alınan haz artar. Bu dereceler 1-3 arası başlangıç seviyesi, 4-6 orta seviye,7-9 zor seviye,
10 – profesyonel seviye olmak üzere sıralanır.

Kama Sutra Nedir?

Kama Sutra terimi, Kamasutra adı verilen erotizm  hakkında  yazılmış eski bir Hindu kitabından gelmektedir. Kamasutra yalnızca sevişme ve farklı cinsiyet pozisyonları hakkında bir kitap değildir. İyi yaşama sanatı, aşkın doğası, hayat arkadaşı bulma, aşk hayatınızla ilgilenme gibi diğer konuları da kapsamaktadır.. Çoğu insanın Kama Sutra ile ilişkilendirdiği cinsel kavramlar, Batı kültüründe 19. yüzyılın sonlarında Kamasutra kılavuzunun Richard Francis Burton adlı bir İngiliz kaşif tarafından uyarlanmasıyla tanındı.
Kitapta anlatılan cinsel pozisyonlar insanların ilgisini çektiği için popüler olmuştur.

Kama Sutra ilişki Pozisyonları

Söz konusu pozisyonların  çoğu karmaşık ve zor olsa da çoğu insanın deneyebileceği kadar kolay olanlar da bulunmaktadır. Örnekler aşağıda belirtilmiştir:

Kaplan

Bu pozisyon ters kovboy pozisyonuna benzer. Başlangıç ​​olarak, partnerlerden biri sırt üstü yatar, diğeri ise dik oturarak ama yüzü partnerinin ayaklarına dönük şekilde üste tırmanır. Üstteki kişi ileri geri sallanarak cinselliğin derinliğini kontrol eder.

Süt ve Suyun Kucaklaşması

Partnerlerden biri, tercihen kolları olmayan bir sandalyede oturuyor. Diğer ortak ise yüzü başka tarafa dönük olarak  üzerine oturur.

Kenetleme Konumu

Bu pozisyon misyonerlik pozisyonunun bir çeşididir. Her iki partner de rahat bir yüzeye uzanır,her ikisinin de  bacakları uzatılmış ve aynı hizadadır. Partnerlerden biri diğerinin üzerinde karınları birbirine değecek şekilde uzanırken, diğer partner alt pozisyondan iterek hareket etmektedir.

Cennetin Kraliçesi

Partnerlerden biri dizleri göğsüne doğru bükülmüş halde sırtüstü yatıyor. Diğer partner, uyluklarını diğer kişinin bükülmüş bacaklarının dışına konumlandırır ve öne doğru eğilir.

Bale dansçısı

Bir kişi tek ayağı üzerinde durur ve dengede kalır, ardından destek için diğer bacağını partnerinin beline sarar.

Bambuyu bölme

Partnerlerden biri düz bir şekilde uzanır ve ağırlığını bir tarafa veriyor, ardından bir bacağını kaldırıp partnerinin omzuna koyar. Diğer bacakları partnerlerinin altında gergin kalır.

Asma Kilit

Partnerlerden biri masa gibi sert bir yüzeye oturur ve hafifçe geriye yaslanır. Diğer partner eğilerek diğer kişinin leğen kemiğini yukarı kaldırır ve onu güvenli bir şekilde kucaklar. Daha sonra oturan kişi, ayakta duran partnerin arkasında ayaklarını birbirine kenetler.

  

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?