'Dış görünüş-kilo-diyet '

Yayın Tarihi : 2017/05/04 17:02 • Güncelleme Tarihi : 2017/05/04 17:02 •
Dış görünüşün istenen seviyelerde olması kendine özen gösteren kadın ve erkekler için daima istenen bir durumdur
'Dış görünüş-kilo-diyet '

Dış görünüşün istenen seviyelerde olması kendine özen gösteren kadın ve erkekler için daima istenen bir durumdur.
Hemen herkes dış görünüşünün istediği şekilde olması için kilosunun da ideal ölçülerde olmasının hayalini kurar.
Ancak bu her zaman kolaylıkla elde edilebilecek bir durum değildir.Özellikle ilerleyen yaşlarda metabolizmanın da yavaşlaması ile birlikte kilo alma çok daha kolay hale gelir.Bu durum da ister istemez dış görünüş beklentisinde olumsuz sonuçlar yaratır.
Bu tür durumlarla karşılaşanlar ise çoğu zaman bilinçsizce diyetlere başvurur.Çoğu para kazanmak veya ticari kaygılara dayanan ve saçma sapan yöntemler içeren bir çok diyet bulunmaktadır.
İdeal bir dış görünüş ve kilo için diyet her zaman yeterli değildir.Kişinin beslenme alışkanlıklarını gözden geçirmesi ve yanlış yaptığı noktaların farkına vararak bunlara en başından çareler araması en uygun çözümdür.Ancak bu her zaman mümkün olmamaktadır.
Özellikle düzenli spor yapma alışkanlığının elde edilememesi kilo alma konusunda kişileri duyarlı hale getirmektedir.
Tahlil.com olarak okurlarımıza önerimiz; dışgörünüş, kilo ve diyet üçlemesinin kısır döngüsünden kurtulmak adına düzenli spor alışkanlıklarının elde edilmesi için çaba gösterilmesidir.
Bunun ardından güvenebileceğiniz bir diyetisyen hatta endokrinoloji uzmanı desteğiyle ideal kilo ve dış görünüşe nasıl kavuşabileceğiniz yönünde profesyonel destek almanız da en uygun çözüm olacaktır.


Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?