Diyetle Zayıflamaya Müzik Desteği

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2017/06/23 00:43 •
Yaz geldikçe zayıflama telaşı iyiden iyiye sarmış durumdaözellikle bayanları
Diyetle Zayıflamaya Müzik Desteği

Yaz geldikçe zayıflama telaşı iyiden iyiye sarmış durumdaözellikle bayanları. Peki zayıflamak uğruna pek çok çileye katlanan kişiler,müzik terapisi ile zayıflamaktan ne kadar haberdar?

Müziğin pek çok hastalığa iyileştirici etkisi olduğu artıktoplumumuzca bilinmekte. Ancak bu yöntem daha çok psikolojik hastalıklardakullanılmaktadır. Fizyolojik hastalıklarda pek bilinmemekte, bilinse de ihmaledilmektedir.

Zayıflamada da kullanılabilecek bu yöntemi, pek çok restoransahibi dahi bilmez. Peki diyette hangi müzikler dinlenmelidir?  Hicaz tarzı müziklerin iştah kapatıcı etkisivardır. Bu tür müzik insana tokluk hissi verir ve yemek yeme ihtiyacınıbastırır.

Kilo almak isteyenler ve ya restoranında daha çok misafirağırlamak isteyen yöneticiler, rast müzik kullanmalıdır. Rast müzik iştahkabartır ve insanlara daha çok yemek yemeleri mesajını verir. Kişi kendini açhisseder ve sürekli yemek ister.

Bunun yanında uykusuzluk problemi çekenler için müzikönerisi, ney sesidir. Ney, özündeki dinginlikle kan basıncını düşürür kişiyisakinleştirir ve uyku problemini çözer. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?