Eşinizle Birlikte Kilo Verin

Yayın Tarihi : 2018/03/15 19:47 • Güncelleme Tarihi : 2020/04/14 22:32 •
Kilo vermenin ve motivasyonun en güzel ve etkili olanı size eşlik eden birinin olmasıdır.
Eşinizle Birlikte Kilo Verin

Kilo vermenin ve motivasyonun en güzel ve etkili olanı size eşlik eden birinin olmasıdır. Bu kişi eşiniz olursa iki cinsiyetinde enerji ihtiyacı, beslenme alışkanlıkları göz önüne alınarak uygulayacağınız diyetlerle daha hızlı ve etkili bir şekilde kilo verebilirsiniz.

İradenizi zorlayan yiyecekleri belirleyin ve partnerinize söyleyin. Aynı şekilde partneriniz de size söylesin ve bu yiyeceklerden uzak durun. Birbirinize destek olun ve motive edin. Ancak kilo ile ilgili birbirinizi eleştirmeyin. Adım adım ilerleyerek kendinize hedef koyun. Hedefe ilk kim ulaşırsa onu ödüllendirin. Bu sayede motivasyonunuz artacaktır.

Kadın ve erkek de beslenme alışkanlıkları farklılık gösterir. Kadınlar küçük porsiyonlarla çeşit çeşit beslenirken erkekler yemeklerinde sebze ve meyveye genelde yer vermezler. İki taraf birbirinin sağlıklı alışkanlıklarını edinmek için çabalar ve sağlıksız alışkanlıklar ortadan kalkacaktır. Birlikte yapabileceğiniz bir spor aktivitesi de formunuzu korumaya yardımcı olacak ve sizi motive edecektir. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?