Geciktirici Ürünler Nelerdir? Geciktirici Kullanımı Nasıldır?

Yayın Tarihi : 2017/10/13 12:06 • Güncelleme Tarihi : 2017/10/13 12:06 •
Özellikle erken boşalma durumunda veya cinselliği daha uzun yaşamak isteyen çitler geciktirici ürünleri tercih etmektedirler
Geciktirici Ürünler Nelerdir? Geciktirici Kullanımı Nasıldır?

Özellikle erken boşalma durumunda veya cinselliği daha uzun yaşamak isteyen çitler geciktirici ürünleri tercih etmektedirler.Bu yazımızda geciktirici ürünler hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Geciktirici sprey nedir?

Erken boşalma sorunu olan insanlarda,bu sorunun yarattığı küskünlük ve sıkıntıyı giderebilmek amacıyla üretilmiş spreylerdir.Bu spreylerin çalışma prensibi ; pen*sin ucunu hafif uyuşturmak suretiyle sürtünme hissinin azaltılmasıdır.Başka hiçbir özelliği bulunmamakla birlikte herhangi bir sakıncası,zararı veya dikkat edilmesi gereken bir yönü bulunmamaktadır.Kullandıktan birkaç dakika sonra etkisini göstermeye başlar.

Nasıl kullanılır?

Birleşmeden birkaç dakika önce sıkılmak yoluyla kullanılır.Herhangi bir dozajı veya kullanım sıklığı sınırlaması bulunmamaktadır.Yan etkisi yoktur.

Kimler kullanılabilir?

Geciktirici ürünler sprey,krem,hap yada prezervatif şeklinde olabilir.
Bunlardan yalnızca hap şeklinde olanını doktor gözetiminde kullanmakta yarar vardır.
Her yaş grubundan insan kısıtlama olmaksızın kullanabilir.
Erken boşalma genelde heyecan ve endişe sebebiyle oluştuğundan bu ürünler aynı zamanda kullanana beklenileni verebilme,başarı, duygularını da aşıladığından herkesin kullanımına uygundur.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?