Göbekaltı Yağları pen*si Küçük Gösteriyor

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2024/01/26 09:26 •

Göbek yağları özellikle erkeklerde ciddi sorunlara sebep olmaktadır.

Göbekaltı Yağları pen*si Küçük Gösteriyor

pen*s, kan damarları taşıyan, kas içeriği yoğun olan, ancak yanlış beslenme ile yağ dokusunu artıran bir organdır. Bu sebeple ergenlik haricinde de fizyolojik değişimlere uğrayabilir.

Göbek yağları özellikle erkeklerde, cinsel anlamda ciddi sorunlara sebep olmaktadır. Bu sorunların bazıları; göbek altı yağların pen*si küçük göstermesi, küçülen pen*s dokusunun cinsel doyumu yaşatmakta eksik kalması, yağlanma sebebiyle cinsel yaklaşmanın tam gerçekleşmemesi.

Bunlardan en çok bilineni, biriken bu yağlar zamanla aşağı doğru sarkar ve pen*sin üzerini kapatırlar. Sonuçta; boyu küçülmüş bir pen*sle karşı karşıya kalınır ki; bu da erkeklerin hiç istemediği bir durumdur. Bu durumda erkeğin zayıflaması derdine çare olacaktır. Zayıflamaktan kasıt sadece yağ dokusunu azaltmak değil, ayrıca bu dokuları kas kütlesine çevirmek olmalıdır. Bu durumda fiziksel kötü görüntü sadece giderilmekle kalmayacak, aynı zamanda çok daha iyi bir görüntü de sağlanacaktır.

Kilolu olan insanlarda, pen*s küçülmesi sadece görüntü olarak değil, fizyolojik olarak da gerçekten meydana gelir. Eğer kişi ergenlikten itibaren hep kilolu ise, pen*si hep olduğundan daha küçük olurken, sonradan kilo alan erkeklerde, pen*sin olduğundan daha da küçük boyutlara ulaştığı görülür. Çünkü pen*s boyu, ergenliğin bitmesiyle birlikte aslında uzamasını durdurur. Bu vakitten sonra, pen*ste meydana gelen boyut değişiklikleri, kilo alıp verme ile doğrudan etkilidir.

pen*s boyu kısa olması, zaten ergenlikten itibaren erkeklerin hoşuna gitmeyen bir durumdur. Eğer kilo problemi varsa, pen*s küçüklüğü çözülebilir bir problemdir ve kilo vermek, kas dokusunu artırmak en etkili yöntemdir.

Küçük pen*s Neden Sevilmez?

pen*s, cinsel aktivitenin en önemli aktörüdür. Hatta gençler arasında, erkekliğin ölçütü olarak kabul edilir ve pen*s boyu üzerinden bunun sohbeti yapılır. Yoksa cinsel partnerin yani kadının çok da umrunda değildir pen*s boyutları.

Erkekte pen*s ne kadar uzunsa, cinsellik yaşanırken vajina kanalında ilerlemesi de o kadar çok olur. Dolayısıyla hem kadında hem de erkekte cinsel hazzın yaşanması için gereklidir. Ancak küçük kilo farkları kadın için çok da Bir şey değiştirmezken; ciddi kilo artışlarında pen*sin normalden çok küçülmesi söz konusu olacağından, cinsel hazzı etkileyecektir.


 


 



 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?