Partnerinizin Orgazmını Geciktirmek Mümkün mü?

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2023/03/07 10:39 •

Cinsellik çok özel bir algıdır. Bu sebeple cinsel zevkler, kişinin en saklı organlarına saklanmıştır.

Partnerinizin Orgazmını Geciktirmek Mümkün mü?

Erkeklerde orgazm; çok hızlı olur. Kadınlarda ise; yavaş ve sakin olur. Erkekte hemen orgazmın gerçekleştiğinde ilişki biterse, kadın tam haz alamadan biter. Zamanla bu durum, cinsel problem haline gelir.

Bu sebeple erkeğiniz fazla hızlıysa, sonu sakin olmaya teşvik etmelisiniz. Bu sayede daha çok zevk alabileceğiniz, sağlıklı bir cinsellik yaşayabilirsiniz.

Orgazm Nedir?

Cinsellik çok özel bir algıdır. Bu sebeple cinsel zevkler, kişinin en saklı organlarına saklanmıştır. Orgazm, kadın ve erkeklerin cinsellikten haz alma noktalarıdır. Erkekte erekte olma noktası pen*ste olduğu için kolay orgazm olurlar. Kadında ise, vajinanın hemen yakınındadır. Bu bölgeye temas daha zordur. Dolayısıyla kadınlarda orgazm daha geç gerçekleşir.

Ayrıca orgazm olma durumu kadın ve erkekte süre açısından da fark eder. Kadın bir birliktelik süresince birden fazla orgazm olabilir. Ancak erkeklerde orgazm, bir cinsellikte bir kez yaşanır. Erkeğin yeniden orgazm olması için bir süre beklemesi gerekir. Bu sırada pen*s kanlanması gerçekleşir ve yeniden orgazm sağlanmış olabilir.

Orgazm Geciktirmek Ne Demektir?

Orgazm geciktirmek kadınlarda kullanılan bir yöntem değildir. Erkekler yeniden orgazm olamadıkları için geciktirmek daha esastır. Bunun için kullanılan kozmetik ilaçlar vardır. Ancak bu durum kadın partnerin yardımıyla geciktirilebilir ve kozmetik ilaçlara gerek kalmaz.

Kadınların erkeğin orgazmını geciktirmenin yanında, kendi orgazmını da hızlandırması gerekir. Bu sebeple en önemli unsur ön sevişmedir. Bu süreçte kadın hem gevşer ve hem de erkekte rahatlamaya sebep olur. kadını öpmek, narin dokunuşlar yapmak, kadını daha hızlı ve konforlu doyuma ulaştıracaktır.

Ayrıca erkeğin kadın orgazmını da önde tutması gerekir. Kadının rahatlaması öne alındığında, erkeğin de rahatlaması için kadın partner daha çok çaba sarf edecektir. Bu durumda erkeğin orgazmını da geciktirmek gerekmeyecektir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?