Ramazan Ayı ve York Test

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz, kalorisi düşük olan ve Ramazan ayı boyunca da sıkça tükettiğimiz masum görünen gıdalar, kilo aldırıcı bir etki oluşturabilmektedir
Ramazan Ayı ve York Test

Çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz, kalorisi düşük olan ve Ramazan ayı boyunca da sıkça tükettiğimiz masum görünen gıdalar, kilo aldırıcı bir etki oluşturabilmektedir.
Bir gıda intolerens testi olan York Test  kilo almanıza neden olabilecek gıdaları belirleyerek bu gıdalardan uzak durmanızı sağlar.
Gıda intoleransı çok yaygındır, insanlar buna bağlı nedenlerle yıllardır uyguladıkları diyetlerde ve kilo kontrolünde zorluk yaşamaktadırlar. Gıda intoleransı olan kişilerin, duyarlı oldukları gıdaları tüketmeye devam etmeleri halinde metabolizmalarının yavaşladığı ve vücutlarında mutluluk hormonlarının (seratonin)  azaldığı kaydedilmiştir.
Bu durum kendimizi yorgun, halsiz, mutsuz ve depresif hissetmemize neden olarak ve bizi hareketsizliğe sevk edecektir. Aynı zamanda yavaşlayan metabolizmamız nedeniyle de kilolarımızdan kurtulmamız mümkün olmamaktadır.
Gıda intolerans testi yaptırarak,kendisine dokunan gıdaların saptanmasını sağlayan kişilerin metabolizma hızları yükselmektedir. York Testin Ramazan ayında önemli bir avantajı ise,özel bir açlık gerektirmemesi nedeniyle günün herhangi bir saatinde,test numunesi için kan alınmasının sorun yaratmayacak olmasıdır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?