Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Yayın Tarihi : 2023/01/26 14:15 • Güncelleme Tarihi : 2023/01/26 14:15 •

Saç Ekimi ile güçlü kıl köklerinin bulunduğu bölgeden bu kıl kökleri seyrek olan bölgeye aktarılır. Bu uygulamaya saç ekimi diğer bir adı ile saç nakli denir. Ülkemizde ve dünyada en çok yaşanan problemler arasında saç dökülmesi gelmektedir. Saç dökülmesi zamanla iyice artıp kellik oranına gelebiliyor. Bu gibi sorunları yaşayan kişiler bu durumdan rahatsız olup seyrekleşen bölgeye saç ekimi yaptırmak isteyebilirler. Saç dökülmesinin birçok nedeni bulunur. Bu nedenlerin en başında genetik faktörler gelmektedir. Kişinin genetiğinde saç dökülmesi var ise muhtemelen ileriki yaşlarda bu kişide de saç dökülmesi meydana gelebiliyor.

Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Saç ekimi nedir?

Saç Ekimi ile güçlü kıl köklerinin bulunduğu bölgeden bu kıl kökleri seyrek olan bölgeye aktarılır. Bu uygulamaya saç ekimi diğer bir adı ile saç nakli denir. Ülkemizde ve dünyada en çok yaşanan problemler arasında saç dökülmesi gelmektedir. Saç dökülmesi zamanla iyice artıp kellik oranına gelebiliyor. Bu gibi sorunları yaşayan kişiler bu durumdan rahatsız olup seyrekleşen bölgeye saç ekimi yaptırmak isteyebilirler. Saç dökülmesinin birçok nedeni bulunur. Bu nedenlerin en başında genetik faktörler gelmektedir. Kişinin genetiğinde saç dökülmesi var ise muhtemelen ileriki yaşlarda bu kişide de saç dökülmesi meydana gelebiliyor. Özellikle erkekler için büyük bir sorun olan saç dökülmesi saç ekimi işlemi ile sorun olmaktan çıkıyor. Kellik problemi yaşayan kişiler yeniden gür saçlara kavuşmak için saç ekimi işlemine başvururlar. Bu nedenle saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler güvenilir ve kaliteli kliniklerde bu işlemi yaptırmak isterler. Dr. Murat Konakçı ile Zen Polikliniğinde güvenilir bir şekilde saç ekim işlemi gerçekleştirilir. Saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kaldığınızda bu problemi kısa sürede çözüme kavuşturmak için Zen Polikliniğini tercih edebilirsiniz. Burada güvenilir bir şekilde ve uygun fiyatlar ile saç ekim işlemi gerçekleştirilir.

Saç ekimi nasıl yapılır?

Saç Ekimi İstanbul bölgesinde Dr. Murat Konakçı ile Zen Poliklinikte güvenilir bir şekilde yapılabiliyor. Saç dökülmesi problemi yaşayan kişilerin saç ekim işlemine başvurması son derece doğal bir davranıştır. Başarısı kanıtlanmış olan Zen Poliklinik 2023 yılında özel fiyatlar ile saç dökülme problemlerine son veriyor. Saç ekimi yaparak eski gür saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Dr. Murat Konakçı ve ekibi konforlu bir ortamda saç ekimi deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Son teknoloji yöntemler ile gerçekleştirilen saç ekimi ile greft sayınız belirlenir. Greft sayısı belirlendikten sonra saç ekimi için operasyona başlanır. Saç ekim işlemini gerçekleştiren Dr. Murat Konakçı ve ekibi hafif sedasyon uygulaması ile işlemi tamamlar. Anestezi uzmanları tarafından uygulanan sedasyon ile saç ekim operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirilir. Güçlü bölgedeki saç kökleri alınıp seyrek bölgeye aktarılarak kişinin gür saçlara sahip olması sağlanır. Dr. Murat Konakçı ve ekibi ile Zen Polikliniğinde gerçekleştirilen saç ekimi operasyonu ile ömür boyu gür ve canlı saçlara sahip olabilirsiniz. Üstelik ektirdiğiniz saçlarda normal saçlarınız gibi uzamaya devam eder.

Saç ekiminde dikkat edilecekler

Saç ekimi yapılmadan önce dikkat edilecek birçok husus vardır. Bu hususlara dikkat edilerek saç ekim operasyonu yapıldığında operasyondan daha verimli sonuç elde edilebilir. Saç ekim operasyonuna başlamadan önce mutlaka saç dökülmesinin nedeni araştırılmalıdır. Böylelikle saç dökülmesinin önlenmesi de sağlanır. Sağlıklı saçlara sahip olan kişilerin yüz bin adet kadar saç teli bulunur. Günde 100 ve 150 adet arasındaki saç dökülmeleri normaldir. Fakat bunun üzerinde saç dökülmesi yaşanıyor ise bu anormal bir durum olarak kabul edilir. Günlük olarak dökülen 100 ve 150 arasındaki saçların yerine yeni saçlar da çıkar. Kellik probleminde ise saç folikülleri incelip yerine yenisi çıkmaz. Bu durum hem erkeklerde hem de kadınlarda meydana gelebiliyor. Genellikle genetik faktör nedeniyle oluşan kellik problemi saç ekimi ile giderilebiliyor. Saç ekimi yapılırken bu ekim operasyonunun en iyi şekilde gerçekleştirilmesi son derece önemlidir. Bu nedenle Zen Poliklinik ve Dr. Murat Konakçı ekibini tercih edebilirsiniz. Konforlu bir ortamda saç ekimini gerçekleştiren Dr. Murat Konakçı ve ekibi saç dökülme problemlerine son veriyor. Saç ekimi yapılırken saç ekiminin kişiye uygun olup olmadığının da araştırılması gerekir. Yaş, cinsiyet gibi faktörler saç ekimini sınırlar. 20 yaş ve 70 yaş aralığındaki birçok kişiye başarılı bir şekilde saç ekimi işlemi gerçekleştirilebiliyor. Saç ekiminin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için saç ekimi yaptırmak isteyen bireyin kafasının yanında ya da arkasında sağlıklı saç köklerinin bulunması gerekir. Bu noktalarda yeterli miktarda saç kökü olmadığında sakal ve göğüs bölgelerinden kıl kökleri alınabiliyor. Bu nedenle saç ekimi yaptırmak isteyen bireyin bu prosedürü kabul etmesi de oldukça önemlidir. Dr. Murat Konakçı ve ekibi saç ekimi yaptırmak isteyen bireyi tüm konular hakkında en iyi şekilde bilgilendirir. Böylelikle saç ekiminden faydalanmak isteyen birey operasyon hakkında detaylı bir bilgiye sahip olup saç ekim işlemini yaptırabilir.

Saç ekimi fiyatları

Saç Ekimi Fiyatları Zen poliklinikte 2023 yılına özel olarak fiyatlar belirlenip yapılmaktadır. Kampanyalı fiyatlar ile saç ekim işlemini en iyi şekilde gerçekleştiren firma kaliteli ekibi ile bu işlemi gerçekleştiriyor. Saç ekiminin birçok avantajından uygun fiyatlar ile faydalanmak için Zen Poliklinik tercih edilebilir. Saç ekiminin birçok avantajı bulunuyor. Bunlar arasında kellik probleminden kurtulma,  saç dökülmesinden kurtulma, doğal saçlara sahip olma, özgüven artışı, saç köklerinin gelişiminin devam etmesi ve tekrar dökülmenin yaşanmaması, 18 yaş üstü tüm bireylere uygun olması, bir yıl içinde kalıcı ve doğal saçlara sahip olma gibi birçok avantaj bulunuyor. Bu avantajları ile kellik problemine son vermek için Dr. Murat Konakçı ve ekibini tercih edebilirsiniz. İstanbul bölgesinde faaliyet gösteren Zen Poliklinik vermiş olduğu hizmetler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarmıştır. Zen Poliklinik internet adresine giriş yapıp buradan saç dökülmesi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca fiyat sor bölümünden fiyat bilgisi de alabilirsiniz. Saç ekim operasyonu ile doğal ve gür saçlara sahip olup saç dökülme problemine son verebilirsiniz. Bu işlem ile hem psikolojik anlamda hem de fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissedebilme fırsatına sahip olursunuz.

Dr. Murat Konakçı

Saç Ekimi

https://zenpoliklinik.com/tr/

(0216) 212 07 47

Facebook: @zenpoliklinik

Instagram: @zenpoliklinik

YouTube: ZenPoliklinik

Google Maps: ZenPoliklinik

 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?