Saçın Hızlı Uzaması İçin Doğal Maskeler Hazırlayabilirsiniz

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Bayanlar için uzun ve sağlıklı saçlar, güzel görünmek için olması istenen özelliklerden biridir
Saçın Hızlı Uzaması İçin Doğal Maskeler Hazırlayabilirsiniz

Bayanlar için uzun ve sağlıklı saçlar, güzel görünmek için olması istenen özelliklerden biridir.Uzmanlar bunun için doğal yollardan hazırlanan maskeler öneriyorlar. Bu konuda önerilen iki alternatif maskeyi okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Maske 1 için gerekli malzemeler:
10 gr Entele Otu,2 Su Bardağı Elma Sirkesi,2 Su Bardağı İçme suyu,Yapılışı:Entele otumuzu elma sirkesini ve suyumuzu bir tas içerisine koyarak kaynatıyoruz.
Tastaki suyun yarısı buharlaşıp boşalana kadar kaynatın.Sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra saç diplerine masaj yaparak sürüyoruz.Bir iki saat kadar saçımızda bekletip ılık suyla yıkıyoruz.
Haftada 3 kez uygulamanız yeterlidir.

Maske 2 için gerekli malzemeler:
10 Gram Entele Otu,1 Şişe Badem Yağı,1 Şişe Bepanthen,1 Adet Saç Bonesi,Yapılışı:Saçlarımızı güzel şekilde yıkayarak temizliyoruz.Aktardan aldığımız 10 gram entele otunu bir kahve cezvesinin 4/3 ünü suyla doldurup içerisine atıyoruz ve kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra süzerek ılımaya bırakın. Aktardan aldığınız badem yağımızı ve bepanthene’i entele otu suyuyla karıştırarak saç diplerine masaj yaparak uyguluyoruz.Başınıza bir bone takarak 20 dakika fon makinesi ile kurutuyorsunuz.Fonleme de bittikten sonra 10 dakika daha bekleyin ve boneyi çıkarıp saçlarınızı yıkayın

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?