Tahlilim Neden Yorumlanmadı?

Yayın Tarihi : 2021/07/29 10:28 • Güncelleme Tarihi : 2023/05/29 09:59 •

Tahlil yorumlayan sağlık sitesi Tahlil.com doktorlarına tahlil sonuçlarının yorumlanmasına dair bir çok soru geliyor. Uzmanlarımız da en kısa sürede sonuçlarınızı yorumluyor. Ancak eksik veya tam bilgi verilmeden gönderilen tahlil sonuçlarının tekrar ve daha sağlıklı olarak gönderilmesi için ziyaretçilerimzi bilgilendiriyoruz. Aşağıdaki yazımızda tahlil sonuçlarının sitemize daha sağlıklı bir şekilde gönderilmesi için detaylı uyarıları bulabilirsiniz.

Tahlilim Neden Yorumlanmadı?

Tahlil.com'a gönderilen tahlil sonuçlarının uzmanlarımız tarafından sağlıklı olarak yorumlanabilmesi için ilgili tahlilin fotoğrafını çekerek veya bilgisayarınız yada sistemdeki dosyayı sorunuzla birlikte göndermeniz önem taşımaktadır.
Bu tür bir ekleme yapmanız sonucunuzun çok daha detaylı incelenip yorumlanması için önem taşımaktadır.Soru sorarken sistemimize 3 farklı resim veya dosya ekleyebilirsiniz.
Tahlil sonucunuz ile ilgili sorunuza yaşınız, cinsiyetiniz, tahlilinizin doktor tarafından hangi amaçla istendiğini belirtmeniz de önerilmektedir.Bir hastalık tanınız var ise bunu da sorunuza eklemeniz sağlıklı bir tahlil yorumlanması için gereklidir.
Belirtiğimiz öneriler doğrultusunda tahlil sonucunuzu sitemize gönderdiğinizde tahlil sonucunuz uzmanlarımızca yorumlacak ve cevabınız mail adresinize gelecektir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?