Tırtıklı Prezervatif Neden Daha Çok Zevk Verir?

Yayın Tarihi : 2017/07/31 11:22 • Güncelleme Tarihi : 2023/03/30 11:14 •

Prezervatif, en pratik ve basit yapılı fiziksel cinsel korunma bariyeri olarak kabul edilir. Tırtıklı prezervatif de prezervatif çeşitlerinden biridir. Tırtıklı prezervatif daha çok zevk versin diye tasarlanmıştır.

Tırtıklı Prezervatif Neden Daha Çok Zevk Verir?

Prezervatif, en pratik ve basit yapılı fiziksel cinsel korunma bariyeri olarak kabul edilir. Prezevatif cinsel birlikteliklerde hamileliğin oluşmasını büyük ölçüde engellediği gibi cinsel yolla bulaşan birçok hastalığın da engellenmesine yardımcı olur.
Son dönemde pek çok prezervatif modeli piyasaya sürüldü. Peki, bu prezervatiflerin farkı nedir?

Tırtıklı prezervatif adında anlaşılacağı üzere ilişki sırasında alınan haz ve zevkin artması için çevresinde kabarık tırtık ve  çıkıntılara sahiptir. Bu tırtık ve çıkıntıların prezervatifte bulunması her iki tarafın maksimum zevk alması amacıyladır.Bu şekilde sürtünme daha çok uyarıcı bir hal almaktadır.
Prezervatiflerde en büyük farklılık yüzey alanlarında değişim yapacak durumlardır. Örneğin yüzey alanını genişleten tırtıklı prezervatif, erkekte uyarılma şiddetini artıracaktır. Bu durum kişinin orgazm olmasına yardımcı olacak ve muhtemelen meni sperm sayısında da artış olacaktır. Prezervatif gerektiği gibi hijyenik olarak kullanırsanız hem sağlığınız hem de cinsel yaşamınız güzelleşecektir. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?