Vücut Kıvrımları Erkeği Baştan Çıkarır

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2024/01/27 09:15 •

Vücutta bulunan bazı özellikler doğru kullanılırsa; cinsel hayatınıza renk geldiğini gözlemlemiş olursunuz.

Vücut Kıvrımları Erkeği Baştan Çıkarır

Vücutta bulunan bazı özellikler doğru kullanılırsa; cinsel hayatınıza renk geldiğini gözlemlemiş olursunuz. Bu özelliklerden biri; vücut kıvrımlarıdır.

Bayanın vücut kıvrımları, erkeğin cinsel isteğini artırır. özellikle bel bölgesinin içe çökük görünümü, erkeği baştan çıkarabilir. Bu kıvrımları açığa çıkaracak kıyafetler de en önemli yardımcılarınız olacaktır.

Vücut Kıvrımı Nedir?

Vücut, belli hatlara sahiptir. Kadınlarda bu hatlar; yuvarlak ve çıkıntılı meme dokusu, belde bulunan leğen kemiğinin, kemiksiz olan bel boşluğu ile yaptığı deri kıvrımı, boyun bölgesinde kürek kemiğinin yine kemiksiz deri ile yaptığı kıvrım, kalçanın bel ve bacaklarda yaptığı kavis; vücut kıvrımlarını ortaya koyar.

Bu kıvrımların açıkta bırakılması erkekte cinselliği uyaran unsurlandandır. Özellikle sosyal hayatınızda bu kıvrımları açmıyor ve bedeninizi muhafaza ediyorsanız yani sizin rutin görüntünüzde bu hatlar belirgin değilse, bol giyiniyor veya bu kıvrımları belli etmeyecek şekilde örtüyorsanız, bunların görünmesi dahi tek başına cinselliği uyaran bir unsur haline gelir. Bu durum hem ereksiyonu kolaylaştırır, hem de partnerlerin cinsel bağını artırır.

Tabii bu kıvrımları açabilmek için, bu kıvrımlara sahip olmak gerekir. Eğer vücutta yağ dokusu çok fazla ise, bu kıvrımlar ortadan kalkar. Vücut, proporsiyonu gereği, aldığı yağlarla öncelikle vücut boşluklarını kapatır ki, bu da vücut kıvrımları olarak adlandırdığımız bölgelerdir. Bu sebeple vücudun yağ ile dolu olmaması, zayıf olması bu hatları daha belirgin hale getirecektir.

Vücut Kıvrımları Nasıl Belirginleşir?

Vücut kıvrımlarının belirginleşmesi için öncelikle doğru kiloda olmak gerekir. Ancak doğru kiloda olduğu halde, doğru kas kütlesine sahip olmayan kişilerde bu kıvrımlar, çelimsiz bir yapı ortaya koyar. Bu sebeple zayıf olmak yeterli değildir.

Spor yapılmalıdır. Özellikle germe ve esneme hareketleri vücut kıvrımlarını belirgin hale getirecektir. Bunun için duvar platesi, squat, yüzme uygun sporlardır.

Sıradan ve rutin olan herşey değer kaybeder. Eğer hatlarınız zaten günün her vaktinde açıksa, bunları açmanız ekstra dikkat çekmez. Ya da vücut kıvrımlarınız herkes tarafından görülüyorsa, bu partnerleriniz için de sıradan bir görüntü ortaya koyar. Halbuki cinsellik özel bir durumdur ve partner de özel durumlara sahip olmak ister. Bu sebeple eğer vücut kıvrımlarınızın en azından bir kısmı, partnerinize özel olmalıdır.


 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?