Yaşlılıkta Cinsel Hayat Devam Eder mi?

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2017/06/23 00:43 •
Çiftler kişisel sağlıklarına dikkatettikleri ve kendi aralarında ciddi problemler olmadığı müddetçe çok ileri yaşlara kadartatminkar ve mutlu bir cinsel yaşam sürdürebilirler
Yaşlılıkta Cinsel Hayat Devam Eder mi?

Çiftler kişisel sağlıklarına dikkatettikleri ve kendi aralarında ciddi problemler olmadığı müddetçe çok ileri yaşlara kadartatminkar ve mutlu bir cinsel yaşam sürdürebilirler.

Genel sağlıktan kasıt şeker, tansiyon,kalp rahatsızlıkları gibi hastalıkları bulunmamak ,bulunsa dahi; tedavisinde kesinlikleihmalkar davranmamak , gençlikten beri sağlığa dikkat etmiş olmak oldukçaönemlidir.

Yaşlı insanlar haftada şu kadar sıklıkla ilişki yapmalıdır demek doğru olmaz. Cinselyaşam bir skor değildir.Kişilerin vücutları, ruhları , sağlıklar, duyguları el verdiğive istediği müddetçe ilişki yapabilir.

Kültürel olarak baktığımızda toplumumuzda menepozdansonra cinsel hayat biter , yaşlı insanların cinsel istekte bulunması ayıptır gibi yanlış inanışlar,yaşlılık cinselliğinin keyifli ve mutlu yaşanmasını engellediği gibi doğrudanevliliği ve çiftler arasındaki mutluluğu da olumsuz etkiler.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?