Tahlil.com'da Tahlil Yorumlamak İster misiniz?

Yayın Tarihi : 2018/06/22 19:00 • Güncelleme Tarihi : 2020/03/10 10:19 •
Tahlil.com'da siz de tahlil yorumlamak istermisiniz.Tahlil yorumlayan uzmanlarımız arasına katılmak için bize başvurun.
Tahlil.com'da Tahlil Yorumlamak İster misiniz?

Tahlil.com'da tahlil yorumlamak ve bilgilerini tahlil.com okurları ile paylaşmak isteyen tıp doktorları [email protected] adresine başvuruda bulunabilirler.Site editörlerince değerlendirilecek başvurulardan uygun bulunanlara yorum yapma yetkisi verilecektir.
Ayrıntılı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için,iletişim bilgileriniz,uzmanlık alanınız ve irtibat telefonu bilgilerinizle [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
k************* :

Meraba hocam benim hormon degerlerim bu ama Lh anlamiyorum nedemek istiyor FSh    4.28    3.5 - 12.5     mU/ml    23/05/2017 Prolaktin    10.9    4.79 - 23.3     ng/mL    23/05/2017 TSH    2.44    0.27 - 4.2     µIU/mL    23/05/2017 Estradiol    40.93    12.5 - 166     pg/mL    23/05/2017 LH    16.15


Cevap:

Bilhassa kadınlar olmak üzere tüm hormon tetkik ve tahlillerinin değerlendirilip yorumlanma aşamasında yapılan testlerin referans değerleri, tahlil için kanın adetin hangi döneminde alındığı ve  yaş gibi bilgilere gerek vardır.Hormon testi sonuçlarınıza dair Tahlil.com'a sorunuzu,  belirtilen kurallara göre  sormanız durumunda cevaplayabiliriz.Konuya dair aşağıdaki bağlantıda  detaylı bilgi ve açaıklamaları  bulabilirsiniz.Hormon tahlili soran bayanların okuması gereken uyarılar

f************** :

Merhaba 50 günlük bebeğinin idrar tahlili sonucunda wbc 3.4 10.3 mm3*L LYM % 59.55 RU*H çıktı bununla ilgili yorumunuz nedir. Teşekkürler


Cevap:

Yazdığınız sonuç kan tahlilidir..

o******** :

Hocam sorulra karsin verdiginiz cvlar icn tsk edriz ama insanlarin aklnada hala.soru isareti var nedenmi mesala betahcg:0,24. Normal 0,5-5. Ve esimin adeti uc gun gecikti .sizin verdiginiz yanitlar ise gebematige yazin degerleri bakin cvbi oluyo.veya baska bi neden sizin daha ayrntiliyazarmsn.rica e


Cevap:

Gebematiği boş yere yapmadık.Sizler gibi sonuçlarını merak eden ziyaretçilerimiz için.Bir kullanın çok seveceksiniz.Aradığınız tüm bilgiler orada beta hcg testine dair.

******* ******* :

B 12 eksikliği için tahlil sonucum 263 alt sınır 189 üst sınır 883ne düzeyde b12 eksikliğim var. emziriyorum bu vitamini içebilirmiyim?


Cevap:

Vitamin B 12 sonucunuz normal

******* ******* :

tüp bebek tedavisi sonrası 12.günbeta hgc 13,08prog 18 çıktı. sizce olumlumu yorumlarmısınız.


Cevap:

Beta HCH değeri az da olsa yüksek,ancak tedavinizi planlayan doktorunuz en doğru bilgiyi verecektir

******* ******* :

tetkik adı ; HBsAg(ELİSA) sonuçları : 6129 pozitif bu değerleri yorumlarmısınız.


Cevap:

Hepatit B testiniz pozitif çıkmış Durumunuzun anlaşılması için ilave testlere ihtiyaç olacak İhmal etmeden enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurun

******* ******* :

BETA HCG25 0.100 mIU/mL rica etsem yorumlarmısınız?


Cevap:

Hamie olmadıgınızı soyleyebilirim

?