Sürtünme Yoluyla Hamile Kalma İhtimali Nedir?

Yayın Tarihi : 2022/12/05 16:11 • Güncelleme Tarihi : 2022/12/07 12:03 •

Sürtünme yoluyla ilişki özellikle genç çiftlerin sıklıkla tercih ettiği bir cinsel yakınlaşma türüdür. Sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimalinin ne olduğu da özellikle hamile kalmaktan korkan kadınların en çok merak ettiği konuların başında gelir. Bu yazımızda Sürtünme Yoluyla Hamile Kalma İhtimali konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Sürtünme Yoluyla Hamile Kalma İhtimali Nedir?

Sürtünme Yoluyla İlişki

Özellikle evlilik öncesi, sevgilisi, erkek arkadaşı veya cinsel olarak yakınlaşmak isteyen  çiftler bu ilişkiyi dener. Bu ilişkide erkeğin cinsel organı asla kadının cinsel organının içine girmez. İlişki sırasında çiftlerin birinde veya ikisinde  de giysi, çamaşır, eşofman gibi giysiler de bulunabilir.
Genç çiftlerin bu ilişkiyi tercih etmesinin sebebi ise hamilelik riskini ortadan kaldırmak ve bakireliğin zarar görmesini önlemektir. Boşalma da erkeğin kadının vücuduna cinsel organı ile  sürtünmesi sonrası olur.

Sürtünme ile Hamile Kalmak Mümkün mü?

Sürtünme yoluyla hamile kalmak mümkün değildir. Bunun sebeplerini de açıklayalım.
1. Bu ilişki sırasında erkeğin cinsel organı boşalma sırasında kadının cinsel organı ile doğrudan temas etmez ve daha önemlisi içine girmez.
2. Sürtünme yoluyla ilişkilerde çiftlerden biri veya her ikisinde de çamaşır, eşofman, tayt veya giysi olabilir. Bu şekilde bir boşalma sonrası erkeğin sperm hücrelerinin giysi veya çamaşırdan kadının vajinasına ulaşması mümkün değildir.

Sürtünme uoluyla ilişki konusuna dair aşağıdaki yazılarımızda da detaylı bilgiler bulabilirsiniz:

Sürtünme İle İlişki Sonrası Hamile Kalınır mı?

Sürtünme Yoluyla İlişki Nedir? Hamile Kalınır mı?

Sürtünme Yoluyla Girilen Cinsel İlişki Nedir?

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?